ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

A hírlevél és egyéb kapcsolattartás céljából történő feliratkozás regisztrációhoz kötött, melynek során a felhasználónak meg kell adnia nevét és elérhetőségét. A regisztrációval a Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy adatai az Pénzügyi Fitnesz adatbázisába kerüljenek, és hogy azokat az esetleges tiltó nyilatkozata kézhezvételéig az Pénzügyi Fitnesz üzemeltetője minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a számvitel és könyvelés, valamint hírlevél küldése céljábóltárolja és felhasználja.

Az adatkezelő neve: Mészáros Péter.

Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-138185/2018.

Az adatkezelés hozzájáruláson alapul és a regisztráció bármikor visszavonható. A regisztráció törlését kérő felhasználó személyes adatait az üzemeltető maximum 14 munkanapon belül törli nyilvántartásából. A felhasználó adatai törlését, módosítását bármikor kérheti az penzugyifitnesz@gmail.com e-mail címen.

Az adattovábbítás jogalapja: a felhasználó hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

Az adatkezelő a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva tartja nyilván és kezeli a felhasználók adatait.