Pénzügyi tanácsadás, avagy személyes konzultáció

Én köszönöm szépen! Úgy érzem hogy valódi tudást is kaptam, nem csak „pénzügyi tanácsadásként” csomagolt motiváló videót! Pisti

 • Ha PÉLDÁUL úgy érzed megrekedtél pénzügyi téren, akadályokba ütköztél
 • Ha nem tudod hogyan kellene megtakarítanod vagy befektetned
 • Ha most katyvasznak érzed a pénzügyeid és elvesztél benne
 • Ha hiányzik egy rendszer, ami mentén haladhatsz
 • Ha nyugdíj előtt állsz
 • Ha nagyobb összeghez jutottál és nem tudod mit csinálj vele
 • Ha gyakorlati válaszokat szeretnél
 • Ha segítségre van szükséged például az első részvény vásárlásnál
 • Ha hiányoznak az alapok
 • Ha megerősítésre vágysz azzal kapcsolatban, hogy mondjuk mit csinálj a második autóddal és egyes pénzügyi termékekkel
 • Ha megbeszélnéd az online vállalkozásod indulását
 • Ha kialakítanál egy válságálló és jövedelmező portfóliót
 • Ha nem tudod milyen eszközök legyenek benne és milyen arányban
 • Ha külföldi (holland) tapasztalatokra lenne szükséged
 • Ha külföldi számlanyitásban kéne segítség

Akkor jó helyen jársz. Vállalok valódi, termékfüggetlen pénzügyi tanácsadást. Senkitől nem fogadok el jutalékot, ajándékot vagy bármilyen támogatást szolgáltatásért cserébe. Amikor velem beszélsz, kizárólag a te érdeked a fontos. Szeretném, ha elérnéd a céljaidat és segítek ehhez átlátható pénzügyeket teremteni.

Jogilag egy blogger, youtuber, pénzügyi tanácsadó sem adhat neked személyes tanácsot, nem mondhatja meg konkrétan milyen terméket válassz, éppen mibe fektesd a pénzed. Ezért odafigyelek, hogy ne én adjam a halat a kezedbe, hanem hogy megtanítsalak halászni. Bár négyszemközt sokkal nyíltabb és személyre szabottabb vagyok, mint a Youtube-on és rávezetlek a megoldásra. Sokszor küldök partnereimnek kiegészítő anyagokat, zárt körű, lényegre törő tartalmakat is, amivel felesleges lenne húzni a drága időt és remekül megtalálható benne a keresett válasz.

Összehasonlíthatunk termékeket, kialakítunk egy stratégiát, tudni fogod mit miért javaslok, érteni fogod a a döntések hátterét. Általában a pénzügyi viselkedésed is szóba kerül, hiszen a befektetés legalább 80%-ban pszichológia. Ezért kár lenne megfeledkezni arról, hogy emberek vagyunk. Sokan keresnek jól és nem tudnak eleget megtakarítani, képtelenek a pénzügyi stabilitás elérésére is, ehhez a szokásokon is változtatni kell. Segítek.

A visszajelzések alapján jól és érthetően magyarázok, gyakorlati tapasztalatokat adok át. Ezeket nagyon szoktátok értékelni. Ha kell, almák segítségével hozom közelebb számodra hogyan kerüld el a csapdákat.

Tényleg nagyon elégedett vagyok, köszönöm! Megbeszéltünk mindent, tudom mit kell tennem, az extra tanulnivaló is nagyon jól jött. Másnak is ajánlani foglak! Sándor

Hogyan jelentkezhetsz, mennyibe kerül?

Jelentkezni elsősorban email-ben tudsz: Ide kattintva vagy a penzugyifitnesz kukac gmail pont com címen. Ha szeretnéd, használhatod a Facebook oldalamat is.

Kérlek írd meg miben segíthetek, milyen problémádat kellene megoldani! Ezután kapsz majd tőlem egy választ, amiben nekem is lesznek kérdéseim, esetleg további adatokat fogok kérni.

Egyeztetünk időpontot, amikor személyesen tudunk beszélni. Ez általában Zoom segítségével történik, de ha neked a Facebook messenger, Viber, Skype, vagy más megoldás szimpatikus, akkor azt választjuk. Ilyen előkészület után legtöbbször egy-másfél órába telik a konzultáció.

Ennek ára 30 ezer Ft óránként (egy óra 10 percig). Számlát adok a holland cégemen keresztül, ez ÁFA tartalom nélküli és pénzügyi oktatásról szól. Céges pénzügyi oktatást is vállalok, ennek számlája is hasonló.

Fizetni forintos vagy eurós átutalással, PayPal-lal, Revolut-tal és Patreon-os Klubtagsággal is tudsz. Ez utóbbi esetben az 59 dolláros (+ÁFA) támogatási szintet válaszd annyi hónapig, ahány órát tartott a tanácsadás. Ezután a támogatást néhány kattintással tudod csökkenteni, vagy le tudod állítani.

Ha bármi kérdésed akad, keress nyugodtan a fenti elérhetőségeimen.

A Pénzügyi Fitnesz Klubot a Patreon felületén érheted el: https://www.patreon.com/PenzugyiFitnesz