Pénzügyi Fitnesz Klub

A tagság anyagi előnyökkel járhat számodra is

Tudod miből tanultam a legtöbbet? Az olvasásból.

MIT NYÚJT SZÁMODRA A PÉNZÜGYI FITNESZ KLUB?

Havi 1 könyv

Havonta legalább egy idegen nyelvű könyhöz juthatsz hozzá magyarul és rövidítve

Egy kávé

Mennyibe kerül? A Pénzügyi Fitnesz Klub bevezető ára havonta egy kávé ára, azaz egy 500 forint. 

z

Hanganyag

Az anyagokat hangoskönyv formájában is rendelkezésedre bocsájtom, hogy akár út közben is hallgathasd

A kérdés már csak az, hogy számodra megér-e pár száz forintot a

haszonszerző pénzügyi tudás?

Az egyik legfontosabb forrás az olvasás és tényleg vannak olyan könyvek amiket ha elolvasol, teljesen más szemmel nézel a világra. Nagyon sok „AHA” pillanatot éltem át és jól éreztem magam tőle. A magyar iskolarendszer miatt utálunk tanulni és lássuk be a pénzügyek első hallásra nem egyszerű témák, pedig ezt is lehet jól csinálni. Ezeket a mondatokat pontokba szedném:

1. Összeszedem neked a legfontosabb pénzügyi könyvek mondanivalóját. De nem ám egy oldalban! Nem spórolom ki a mennyiséget a minőség rovására. Úgy lesz tálalva hogy meg is értsd, tudjad hasznosítani. Nem baj ha nem tudsz angolul, németül vagy akár hollandul. Rengeteg időt és pénzt spórolsz ezzel. Te kapod a munka gyümölcsét, én végzem helyetted a munkát. Havonta legalább egy könyvhöz jutsz hozzá. Bele is szólhatsz melyik legyen az.

2. Az anyagot mp3-ban is letöltheted, így akár utazás közben is fejlődhetsz. Megoldjuk, hogy közvetlen a mobilodra is eljusson a letöltendő fájl. Friss, vadonat új könyvekhez is hozzáférsz. Folyamatosan fejlődhetsz, folyamatosan építhetsz az alapokra, szélesítheted a látóköröd. Együtt irányítjuk a tartalmat, de a jelen helyzetben szerintem legyen téma a munkaerőpiac mostani átalakulása is (ez is égetően fontos), a pszichológia is, hogy hogyan éljünk tovább egészségesen, hogy kezeljék a párok a pénzügyeket vagy akár a pénzügyek csak nőknek. 

Ha messzebbre láttam mint a többiek az csak azért volt, mert óriások vállán álltam. 

Newton