Óriási lökést adott az életemnek, hogy megtanultam a pénzemmel bánni.

Azóta számomra a siker azt jelenti, ha te is átélheted ugyanezt.

Végre nem belőled fognak megélni a bankok, hanem te fogsz megélni a bankok nyereségéből!

Tervezhetőség

Magabiztosság

R

Látásmód

f

Fejlődés

Számomra a legfontosabb, hogy eljuttassalak abba a létállapotba, amikor már nem kell aggódnod a nagyobb költségek miatt, hiszen képes vagy előre megtervezni minden pénzügyi lépésedet. Így el fogod érni a céljaidat! Ez az, ami magabiztosságot, egyfajta új látásmódot ad az embernek. 

Szeretném ezt a tudást legalább egymillió emberhez eljuttatni!

Ezt pedig az Pénzügyi Fitnesz segítségével fogom elérni. Bárki számára 0-24 órában elérhetővé válnak a tananyagok, amik egyszerre inspirálóak, egyszerűek és érthetőek. Segítségükkel megtanítom számodra:

  • Hogyan kerüld el, hogy a pénzügyeidben átverjenek téged
  • Segítek elkerülni a gyakori hibákat
  • Milyen irányba érdemes fejleszteni a tudásodat
  • Hogyan kezeld a pénzedet

Emiatt hoztam létre ezt a weboldalt, a Pénzügyi Fitnesz Klubot és a Youtube csatornám. Most már csak rajtad múlik, hogy szeretnél-e változtatni az életeden!

Mészáros Péter vagyok…

A pénzügyi életem a 2000-es évek elején kezdődött. Szegedre jártam egyetemre, biofizikus szakra. Közben már dolgoztam egy biotech cégben, ahol a belső üzleti folyamatokból is egyre többet láttam. Az ott szerzett tapasztalataimért a mai napig hálás vagyok. A megtakarított pénzemet először befektetési alapokba fektettem. Volt ami nagyon rosszul sült el és volt, ami hamar nagyon szép nyereséget produkált. Ekkor jött a felismerés, hogy a befektetések világa főleg hosszú távon olyan ismeret, amit nem lehet kihagyni, amit muszáj lesz megértenem, és hasznos lesz a magam javára fordítanom.

Az egyetem elvégzése után Hollandiába költöztem, hogy orvostudományi doktori fokozatot szerezzek és azóta is ott élek. A pénzügyek iránti érdeklődésem végig megmaradt. Nagyon sokat olvastam és olvasok a témában. Szakkönyveket a terület elismert képviselőitől, folyamatosan tréningekre, szemináriumokra, képzésekre, üzleti terv író versenyre jártam. 2017-ben megszereztem a Vagyon-, Alap- és portfóliókezelői szakvizsgát. Mellette továbbra is saját magam kezeltem a pénzemet, mert a tapasztalati út egy másik szint, ezt szerettem volna erősíteni. Mára összeállt egy működő rendszer a fejemben, ami látom, hogy hatékony, hiszen ezzel élek, nyugodttá tesz és nem hagyja, hogy mások belőlem éljenek. 

Úgy látom, hogy ez a történet másokat is inspirál, a tudásom megosztására szükség van. 2016 elején úgy döntöttem, hogy több hónapra szabadságra megyek és összeállítok egy képzési anyagot, rendszerezem a megszerzett tudást. Nyáron már ismerősöket oktattam. Aki kérte a tanácsomat vagy a véleményem, annak szívesen elmondtam. 2017-ben határoztam el igazán, hogy másoknak is segíteni szeretnék, el kell juttatnom a látásmódom hozzád is.  Ezért már most köszönöm, hogy érdeklődsz, biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz neked ez az oldal…

Persze örülök ha megajándékozol a bizalmaddal és partnerek lehetünk (nem szeretem az „ügyfél” szót, olyan lekezelő és hideg). Azt ajánlom, hogy ne kapkodj el semmit, olvasd el néhány blog bejegyzésemet, nézz meg néhány számodra érdekes videót, akár olvasd el az ingyenes e-könyvem és ha úgy érzed hogy „Igen, ez a fickó hozzá tud adni valamit az életemhez”, akkor csatlakozz a közösséghez.

A TUDÁSBA VALÓ BEFEKTETÉS MINDIG A LEGNAGYOBB HOZAMOT FIZETI
Benjamin Franklin