Bankkártyás fizetés

Fontos tudnod, hogy a bankkártya adataidat nem fogjuk eltárolni, nem ismerjük meg. Úgynevezett titkosított csatornán keresztül továbbítjuk kódoltan a bankfióknak. Ma már ez egy rendkívül biztonságos és általános fizetési formának felel meg.

Biztonságos fizetés

A fizetést a világ egyik legnagyobb és legelismertebb online fizetési platformján, a Barion rendszerén keresztül bonyolítjuk le. Róluk azt érdemes tudni, hogy a legnagyobb cégek közül egyre többen választják őket a PayPal helyett.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a info@penzugyifitnesz.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.
Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. A fitnesz klubban többek között arról is esik szó, hogy miért biztonságosabb és költséghatékonyabb átállni az online fizetési módokra. Éppen ezért értelemszerűen a saját oldalunkon kezelt előfizetési lehetőségek is a legmodernebb eszközök által történhetnek meg.

A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a vállalkozásodat, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

Kapok ÁFÁ-s számlát?

Természetesen! Rendelésed leadása után 10 percen belül fogod megkapni tőlünk a rendeléskor megadott adataidra kiállított ÁFÁ-s számlát. Amennyiben bármi kérdésed merül fel, akkor írj az info@penzugyifitnesz.hu email címre.

Mennyire biztonságos a bankkártyás fizetés?

Az internetes bankkártyás fizetés a közhiedelemmel ellentétben teljesen biztonságos és semmivel sem kockázatosabb mintha az Auchan-ban vagy a Zara-ban fizetnél kártyával azért, amit vásárolsz. Adataidat akkor tudják ellopni, ha ismeretlen, gyanús oldalakon adod meg őket, úgy ahogyan a való életben is veszélyes odaadnod egy ismeretlen embernek a kártyádat. A mi felületünk minden törvényi és biztonság kritériumnak megfelel, cégünk leinformálható, https protokollt használunk és adataid egy titkosított csatornán keresztül továbbítjuk egy milliárdos multi cégeket kiszolgáló bankkártyás fizetési központba, a Barionnak. Az adataidat sehol senki nem tudja visszafejteni, kizárólag a bankfiók képes felismerni, hogy fizetésedet jóváírja nekünk.