Pénzügyi Fitnesz Klub

A tagság anyagi előnyökkel járhat számodra is

Tudod miből tanultam én a legtöbbet? Az olvasásból.

Megváltoztatta az életem és téged is gyorsító pályára szeretnélek állítani!

MIT NYÚJT SZÁMODRA A PÉNZÜGYI FITNESZ KLUB?

Havi legalább 1 könyv

Havonta legalább egy idegen nyelvű könyvhöz juthatsz hozzá magyarul és rövidítve

Exkluzív tudásanyag

Interjúkat és tanulmányokat is olvashatsz, amik segítenek elkerülni a hibákat

z

Hanganyag

Ezeket letölthető hangformátumban is elérheted, akár utazás közben is fejlődhetsz

Egy kávé

Mennyibe kerül? A Pénzügyi Fitnesz Klub bevezető ára havonta egy kávé ára

A kérdés már csak az, hogy számodra megér-e pár száz forintot a

haszonszerző pénzügyi tudás?

Az egyik legfontosabb forrás az olvasás és tényleg vannak olyan könyvek amiket ha elolvasol, teljesen más szemmel nézel a világra. Nagyon sok „AHA” pillanatot éltem át és jól éreztem magam tőle. A magyar iskolarendszer miatt utálunk tanulni és lássuk be a pénzügyek első hallásra nem egyszerű témák, pedig ezt is lehet jól csinálni.

1. Összeszedem neked a legfontosabb pénzügyi könyvek mondanivalóját. De nem ám egy oldalban! Nem spórolom ki a mennyiséget a minőség rovására. Úgy lesz tálalva hogy meg is értsd, tudjad hasznosítani. Nem baj ha nem tudsz angolul, németül vagy akár hollandul. Rengeteg időt és pénzt spórolsz ezzel. Te kapod a munka gyümölcsét, én végzem helyetted a munkát. Havonta legalább egy könyvhöz jutsz hozzá.

2. Olyan interjúkat és tanulmányokat is elérsz majd amiket közvetlenül anyagi előnyre fordíthatsz és sehol máshol nem juthatsz hozzá. 

3. Nem csak szigorúan pénzügyekről lesz szó, hiszen életünkre ás témák is hatással vannak. Például a munkaerőpiac mostani átalakulása, de a pszichológia is, hogy hogyan éljünk tovább egészségesen vagy akár a pénzügyek csak hölgyeknek. Együtt irányítjuk a tartalmat, bele is szólhatsz.

4. Az anyagot mp3-ban is letöltheted, így akár utazás közben is fejlődhetsz. Megoldjuk, hogy közvetlen a mobilodra is eljusson a letöltendő fájl. Friss, vadonat új könyvekhez is hozzáférsz. Folyamatosan fejlődhetsz, folyamatosan építhetsz az alapokra, szélesítheted a látóköröd. 

https://www.patreon.com/PenzugyiFitnesz

AzHogyan jelentkezhetsz? A Klubot a Patreon felületén érheted el.

https://www.patreon.com/PenzugyiFitnesz

Először olvasd el az oldalt. Vagy az oldal jobb oldalán választhatsz a különböző szintek között, vagy az oldal jobb felső részén kattints a narancssárga „BECOME A PATRON” gombra. Utóbbi esetben a következő oldalon válaszd ki a számodra szimpatikus összeget és kattints az alatta lévő „SELECT” gombra. Ezután meg kell adnod a neved, email címed és egy jelszavat a regisztrációhoz. Így lesz lehetőséged fizetni. Ezt követően már hozzá is férsz a belső tartalomhoz!

Hasznos olvasást, fejlődést kívánok!

A Klub jelenleg ezen a linken elérhető!

Ha messzebbre láttam mint a többiek az csak azért volt, mert óriások vállán álltam. 

Newton