Nemesfém Konferencia

Aranyat érő pénzügyi tudás hiteles magyar és külföldi szakértőktől

Nemesfém Konferencia 2023

Tabuk nélkül az inflációról, avagy hogyan védd
meg a pénzed, amiért keményen megdolgoztál?

Tudd meg, miért zuhan a megtakarításaid vásárlóértéke és milyen konkrét lépésekkel védheted meg a pénzed!


Érdekel!

Dátum

2023. 06. 03. 9:00-17:30

Helyszín

Online, a saját otthonod kényelméből

Meddig bírod még tétlenül nézni, hogy az infláció folyamatosan harapja a vagyonod?

Duplázódnak az élelmiszerárak, emelkedik a rezsi és a benzin ára is az egekben. Az a pénz, amit egy évvel ezelőtt alázatos, kitartó munkával kerestél, ma már csak a töredékét éri. Ez az infláció hatása, amit rendre úgy tálalnak elénk, mintha egy elkerülhetetlen jelenség lenne, ami ellen semmit nem tehetünk.


Pedig valójában a pénzügyi rendszer is a probléma része

A mai, modern fiat pénzek (dollár, euró, forint stb.) veszélye, hogy a vásárlóértékük azonnal csökken, amint a gazdasági teljesítményt meghaladó mértékben növekszik a forgalomban lévő pénzmennyiség. Az államok márpedig rövid távon pénznyomtatással “oldják meg” a gazdasági problémákat. Adódik a költői kérdés, hogy ennek a lépésnek vajon a politikusok vagy mi, átlagemberek isszuk meg a levét?

“Az infláció olyan, mint a bűn. Minden kormányzat üldözi és gyakorolja is.” (Frederick Leith-Ross, skót közgazdász)

Szerencsére azonban létezik megoldás az infláció ellen, amivel még ebben a hátrányos pénzügyi rendszerben is megvédheted a kemény munkával megkeresett pénzed értékét.

Tarts velünk az ország első és egyetlen, [abszolút független] nemesfém konferenciáján, ahol…

Leromboljuk az infláció mítoszát

Végre megérted, hogyan működik az infláció, így védekezni is tudsz ellene. Olyan tudással vértezünk fel, amit sehol máshol nem kaphatsz meg – hiszen másoknak nem érdeke, hogy megtudd az igazságot.

Megvizsgáljuk a befektetéseket

Hiteles adatokkal igazolva átvesszük, hogy mik az euró vagy éppen az állampapír veszélyei, hogyan változik a dollár szerepe a világban és milyen alapvető vagyonmegőrzési elvek léteznek.

Átadjuk számodra a piros kapszulát

A konferencián megbeszéljük, pontosan mire valók a nemesfémek, így a rendezvény után úgy fogod érezni magad, mint aki bevette a piros kapszulát: átlátod a teljes képet és tudod, mit kell tenned.


Ott a helyem a konferencián!

A kérdés ilyen egyszerű:

Szeretnéd megőrizni a pénzed vásárlóértékét és jobban megérteni a világot?

Az államtól nem remélhetünk segítséget, csak rajtad múlik, hogy megvéded-e a vagyonod. Ezen a konferencián hiteles magyar és külföldi szakértőktől kaphatsz hozzá gyakorlati útmutatást.

Gondolj bele: Ha csupán 1-2 értékes tippet hallasz az előadásokon, már az is milliókat spórolhat számodra. Lehet, hogy pont ezért nem fogsz elkövetni egy végzetes pénzügyi hibát vagy itt hallasz majd először egy olyan lehetőségről, amire magadtól sosem gondoltál volna!

A Nemesfém Konferencián nemcsak hasznos tudást és gondolkodásmódot sajátíthatsz el, hanem egyszer és mindenkorra leszámolhatsz a félelmeiddel: kiképzünk a vagyonod bebiztosítására!


Tovább a regisztrációhoz!

“Az arany alapú rendszer hiányában nincs mód arra, hogy megvédjük a megtakarításunkat az inflációnak nevezett vagyonelkobzástól.”

(Alan Greenspan, az amerikai jegybankot megtestesítő FED korábbi elnöke)

A PROGRAM

Nézd meg, milyen témákat tartogat számodra ez a csúcskonferencia!

(FONTOS: a külföldi szakértők előadásait szinkronizálva tekintheted meg, tehát nem szükséges hozzá angol nyelvtudás!)

9:00 – 9:40
Mészáros Péter

Leromboljuk az infláció mítoszát

Miért ez a pénzmennyiség növekedése és hogyan történik? Ki jár jól ezzel és miért van szükség az árak emelkedésére? Egyáltalán, mi okozza azt, hogy folyamatosan drágulnak a termékek és szolgáltatások? Mivel jár ez hosszú távon? Az előadásban lerántjuk a leplet a jelenlegi pénzügyi rendszer és a devizák árnyoldalairól.

9:40 – 10:10
Mészáros Péter

A pénz és az értékrend ciklusai a társadalomban

Az előadás során bemutatjuk a pénz társadalomban betöltött szerepének az alakulását, külön hangsúlyt fektetve a fiat devizák hatásaira. Hogyan tűnik el a középosztály? A fizetések vajon miért nem tartanak lépést az inflációval? A kormányok miért nem küzdenek igazán ellene? Hogyan történt ez a korábbi generációk esetében?

10:20 – 10:40
Mészáros Péter

Bárcsak tudtam volna! – A történelem legnagyobb adósságcsapdái

Amikor az államadósság megnövekszik, a kormányok rendre megnövelik a forgalomban lévő pénzmennyiséget. Ez nem újkeletű történet, számtalanszor láttunk már ilyet a történelem folyamán. Az előadásban a történelem legnagyobb adósságcsapdáiról beszélünk, de abszolút a fantáziádra bízzuk, mennyi párhuzamot találsz a múlt eseményei és a jelenlegi gazdasági helyzet között. 

10:40 – 11:40
Paul Belanger

Az arany hatása a portfólióban a részvények mellett

Paul Belanger, az amerikai Evidence Based Wealth csatorna alapítójának előadásából megtudhatod az arany portfólió szerepét. Milyen hatása van a részvények mellett? Mennyi aranyat (nemesfémet) érdemes venni és tartani a portfóliódban? De arról is kendőzetlen őszinteséggel beszél, hogy mikor túl drága az arany és érdemes helyette inkább osztalékos részvényeket venni. 

11:40 – 12:10
Mészáros Péter

Mit jelent számomra az arany?

Mészáros Péter, a konferencia házigazdája ebben az előadásban mindenbe beavat, amit az aranybefektetéssel – vagyis jobban mondva aranybiztosítással – kapcsolatban tudni akartál. Miért biztosítás? Mi a célja? Milyen előnyei és hátrányai vannak az aranynak és miért érdemes ennek is helyet biztosítani egy jól felépített portfolióban? Mennyi a túl sok ebből? Továbbá arról is szó lesz, miért illúzió a fiat vagyon, miért nem számít a híradóban hallott deviza erősödés vagy gyengülés. 

13:00 – 13:20
Mészáros Péter

Ezért ne fektess állampapírba hosszú távon!

Bár rövidebb távon nagyon jó befektetés tud lenni, a szemfelnyitó előadás során készpénzáramlás szempontjából vizsgáljuk meg az állampapírt, és elmagyarázzuk, miért katasztrofális hosszú távra.

13:20 – 14:20
prof. Lex Hoogduin

Fordulópontok a monetáris rendszerünkben

A Holland Központi Bank korábbi igazgatója, prof. Lex Hoogduin segítségével az euróval és elnyomott kamatszintekkel kapcsolatos gondokat vizsgáljuk meg. Miért nem jó ötlet euróba menekülni és hol hibázik az Európai Központi Bank? Miért van pénzügyi recesszió és mit jelent ez ránk nézve? Sehol máshol nem hallható válaszok egy rendkívül hiteles külföldi előadótól.

14:20 – 15:00
Chris Powell

Az arany manipulációja

Chris Powell, az amerikai Gold Anti-Trust Action Committee főtitkárának előadásából megtudhatod, manipulálják-e az arany árát, és ha igen, miért vegyünk mégis annak ellenére, hogy úgyis elnyomják az árát?

15:10 – 15:50
Mészáros Péter

Hogyan működnek a magyar nemesfém kereskedők?

Az Arany Magyarország és a Conclude nemesfém kereskedők rövid bemutatkozás után egy kötetlen panelbeszélgetés keretében válaszolják meg azokat a kérdéseket és félelmeket, amik a legtöbb nemesfém vásárlóban felmerülnek. Bemutatjuk a nemesfém piac aktuális helyzetét, valamint beszélünk a nyugdíjkérdésről és az inflációról is.

15:50 – 16:40
Andy Schectman

Miért vesznek az európai és keleti országok aranyat?

Andy Schectman, a közel 10 milliárd dolláros forgalmat elérő amerikai Miles Franklin Precious Metal Investments tulajdonosa az amerikai nemesfém eladások helyzetébe avat be, valamint arról is beszél, hogyan változik a dollár szerepe évről évre. 

16:40 – 17:00
Juhász Gergely

Miért jó befektetés az arany?

Juhász Gergely, a Conclude Zrt. operatív vezetője lenyűgöző ábrákon keresztül mutatja meg a pénzügyi rendszerünk érdekességeit, és a nemesfémekkel kapcsolatos félreértéseket is tisztázni fogja. 

17:10 – 17:45
Vincent Kersten

Monetáris horizont

Vincent Kersten, a holland Aunexum Precious Metals Group – egy nemesfém újrahasznosító, kereskedő és tároló cégcsoport – alapítója elmagyarázza, mik a pénzügyi rendszerünk kockázatai, miért hasonlít az infláció a népszerű Monopoly játékhoz, és milyen befektetési portfóliót javasol.

17:45 – 

“Afterparty”

Az előadások után egy kötetlen és anonim beszélgetés következik, amit Mészáros Péter, a rendezvény házigazdája egy elgondolkodtató idézetgyűjteménnyel kezd, ezután pedig kitárgyalunk minden érzékeny témát, válaszolunk a felmerülő kérdésekre és átültetjük a nap folyamán tanultakat a gyakorlatba. Igény esetén Péter a saját portfóliójából is bemutat különböző nemesfémeket.  

Ismerd meg az egész napos online konferencia házigazdáját!

Mészáros Péter

Befektető, a Pénzügyi Fitnesz csatorna alapítója

Tudományos irányban kezdte tanulmányait, biofizikus diplomája és orvostudományi doktori fokozata van. Mindig érdekelte a tudomány üzleti oldala, egy biotech cégnél dolgozott, majd Hollandiába költözve a Ph.D. alatt is különféle üzleti terv író versenyekre járt. Közben rengeteget tapasztalt és tanult a befektetések világáról és mára egyik fő bevételi forrása a befektetéseiből származó jövedelem. Hobbiból elvégezte a vagyon-, alap- és portfólió menedzser képzést. A Pénzügyi Fitnesz égisze alatt tanítja, hogyan fektessük be a pénzünket úgy, hogy azzal mi járjunk jól, ne a bankárunk vagy az állam.


Érdekel!

Unalmas előadások helyett értékes válaszokra és rengeteg felismerésre készülj a vagyonod megőrzésével kapcsolatban!

100% TABUMENTES​

A legtöbb befektetéssel, vagyonépítéssel kapcsolatos rendezvényen általános lózungokat hallhatsz, nálunk azonban gyakorlatias válaszokat kaphatsz a kérdéseidre. Olyan érzékeny, esetenként tabunak számító témákban is, mint például a vagyonunk menekítése.

100% ONLINE​

A saját otthonod kényelméből vehetsz részt a konferencián, de ez ne tévesszen meg: így is azon leszünk, hogy megteremtsük azt a hangulatot és közösségi élményt, ami mindenkit magával ragad és inspirál.

BÓNUSZOK​

Ha bizalmat szavazol nekünk, nem csak egyetlen nap erejéig támogatunk, hanem a konferencia után is. Az előadások felvételét élethosszig tartó hozzáféréssel megkapod, és további tartalmakkal, tanulnivalókkal bővítjük.

Ráadásul ez az a konferencia, ahol előre is lehet kérdéseket küldeni, de akár a konferencia közben vagy utána is felteheted a kérdéseid (akár névtelenül is)! Hiszen a tartalmak egy részéhez, adott tanulmányokhoz és bónuszokhoz, amik alátámasztják és kiegészítik az elhangzottakat, csak később férsz hozzá. De végre olyan ember fog a kényes kérdéseidre válaszolni a nemesfémekkel kapcsolatban, aki nem akar eladni és maga is hasonló cipőben jár…

100% TABUMENTES​

A legtöbb befektetéssel, vagyonépítéssel kapcsolatos rendezvényen általános lózungokat hallhatsz, nálunk azonban gyakorlatias válaszokat kaphatsz a kérdéseidre. Olyan érzékeny, esetenként tabunak számító témákban is, mint például a vagyonunk menekítése.

100% ONLINE​

A saját otthonod kényelméből vehetsz részt a konferencián, de ez ne tévesszen meg: így is azon leszünk, hogy megteremtsük azt a hangulatot és közösségi élményt, ami mindenkit magával ragad és inspirál.

BÓNUSZOK​

Ha bizalmat szavazol nekünk, nem csak egyetlen nap erejéig támogatunk, hanem a konferencia után is. Az előadások felvételét élethosszig tartó hozzáféréssel megkapod, és további tartalmakkal, tanulnivalókkal bővítjük.

Ráadásul ez az a konferencia, ahol előre is lehet kérdéseket küldeni, de akár a konferencia közben vagy utána is felteheted a kérdéseid (akár névtelenül is)! Hiszen a tartalmak egy részéhez, adott tanulmányokhoz és bónuszokhoz, amik alátámasztják és kiegészítik az elhangzottakat, csak később férsz hozzá. De végre olyan ember fog a kényes kérdéseidre válaszolni a nemesfémekkel kapcsolatban, aki nem akar eladni és maga is hasonló cipőben jár…

Az se tartson vissza, ha nem érsz rá egész nap!​

Az online rendezvények egyik legnagyobb előnye, hogy bármennyiszer visszanézhetőek. A jelentkezők számára korlátlanul visszanézhetővé tesszük a komplett programot. Így akkor is megéri lefoglalnod a helyed, akkor is választ kapsz a kérdéseidre, ha nem érsz rá június 3-án vagy névtelenül szeretnél kérdezni. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg értéket fogsz kapni, érdemes lesz akár többször is visszanézni a felvételeket.


Lefoglalom a helyem!

A Nemesfém Konferencia neked való, ha…​​

Nem szeretnéd, ha az infláció teljesen felfalná a nehezen megkeresett pénzed

A saját tudásoddal szeretnéd magabiztosan kezelni és gyarapítani a vagyonod

Független, szabad életre vágysz, amit nem befolyásolnak az árfolyamok

Hajlandó vagy tanulni és nyitni új nézőpontok és lehetőségek felé

Hiteles előadóinktól (többen világszerte is elismert szakértők…) rengeteget tanulhatsz. A konferencia után képes leszel megtervezni minden pénzügyi lépésedet, ami óriási lökést fog adni! Végre nem belőled fognak megélni a bankok és nem te leszel a pénzügyi rendszer vesztese.

Nem neked szól, ha…

Csak abban bízol, hogy majd az állam megoldja az inflációs problémát

Szentül hiszel benne, hogy az állampapír biztos kamatánál nincs jobb megoldás hosszú távon

Hidegen hagy, hogy valójában te fizeted meg az infláció árát

Nem érdekelnek a sokszorosan bizonyított vagyonmegőrzési megoldások? Nem érdekel, hogy felzabálja az infláció a pénzed?

Akkor tényleg jobb, ha ebből kimaradsz, mert a Nemesfém Konferencia azoknak szól, akik úgy érzik: ideje változtatni és tenni valamit az infláció ellen.

Nem nézem tétlenül, ahogy elértéktelenedik a pénzem.

Mennyibe kerül a részvétel?

Mit gondolsz, mennyit érne meg számodra 1-1 olyan befektetési tipp, amivel megőrizhetnéd a kemény munkával megkeresett pénzed értékét? Mennyit adnál most azért, ha mondjuk a 4-5 évvel ezelőtti árakon vásárolhatnál a boltokban vagy tankolhatnál a benzinkúton? Valószínűleg százezreket vagy milliókat.

Ehhez képest a konferencián való részvétel kedvezményes áron 19.990 + ÁFA helyett mindössze 14990 Ft + ÁFA összegbe kerül, hiszen a célunk az, hogy bárki csatlakozhasson, aki szeretné jó helyen tudni a pénzét.

19.990 Ft + áfa

helyett

Június 3-ig kedvezményes áron mindössze

14990 Ft + áfa

nap óra perc msp

Ott a helyem!

A részvétel tehát nagyjából annyiba kerül, mint:

Egyetlen ebéd 2 fő részére

3 kg trappista sajt

Egy fél tank benzin

Figyelem: ezek a bónuszok is csak rád várnak…

Mivel egy teljes nap is kevés ahhoz, hogy mindenre jusson elég idő, ezért a konferencia után kiegészítésként letöltheted majd az alábbiakat is:

1) A teljes interjúk magyarul szinkronizálva és eredeti nyelven is.

2) A következő 4 könyv összefoglalója, amik szuper segítséget adnak az euró és a pénzügyi rendszerünk problémáinak feltárásához – Ray Dalio: A változó világrend; Malcolm Sawyer: Meg lehet menteni az eurót?; Josh Ryan-Collins: Miért nem telik otthonra?; Edward Chancellor: Az idő ára.

3) A fentieket MP3 formátumban szintén megkapod, hogy utazás közben is meg tudd hallgatni.

4) Több cikk és tanulmány, amik az arany portfólióban betöltött szerepéről szólnak.

5) A konferencián nyereményjáték is lesz, értékes nemesfém nyereményeket fogunk kisorsolni.

6) Ha felmerül még valami menet közben, és azzal támogatni tudunk téged, akkor azt is letölthetővé tesszük számodra.

100% Pénzvisszafizetési garancia

Mivel 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy a Nemesfém Konferencián szemfelnyitó és sehol máshol nem elérhető információk birtokába juthatsz, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk. Ha a program elindulása után esetleg úgy éreznéd, hogy ez mégsem neked való, elég egy e-mailben jelezned felénk az ebédszünetig, mi pedig szó nélkül visszautaljuk a teljes jegyárat. Így tehát csak azzal kockáztatsz, ha most nem foglalod le a helyed az online eseményre.

100% Függetlenség garancia

A meghívott előadók semmiféle üzleti kapcsolatban nem állnak Péterrel, a rendezvény házigazdájával. Előadóink kizárólag a visszajelzett bizalom és a szakmai kompetencia alapján lettek kiválasztva, és semmilyen juttatást nem fizetnek ezért. Így tudjuk garantálni a teljes függetlenséget. Itt senki nem akar eladni majd neked vagy rábeszélni bizonyos befektetésekre.

A döntés a te kezedben van

Kéred a piros kapszulát, amivel legyőzheted az inflációt?

Ha esetleg bizonytalan lennél, hogy érdemes-e a nemesfémekkel foglalkoznod, csak egyetlen adat: Az arany ára 3 év alatt közel 70%-kal emelkedett forintban…

Kattints az alábbi gombra!

Add meg a szükséges adatokat és vásárold meg a jegyed!

E-mailben küldjük a számlát és a további tudnivalókat, hozzáféréseket.


Kérem a jegyem!

“Ha a nép tényleg megértené a bankokat és a monetáris politikát, akkor azt hiszem, forradalmat látnánk még holnap reggel előtt…”

(Henry Ford, amerikai üzletember, az autóipar úttörője)