Pénzügyi tudás nélkül is lehet élni, csak nem érdemes

Úgy érzed, hogy nem jutsz egyről a kettőre és valamin változtatnod kell?

Az Online tréning pontosan neked való…

Tervezhetőség

Magabiztosság

R

Látásmód

f

Fejlődés

Úgy érzed hogy valamit változtanod kell a pénzügyeidben? Nem jutsz egyről a kettőre, még ha jobban is keresel? Csalódtál a tanácsadódban, a bankárodban, és nem tudod hova kéne befektetni a pénzed? Szeretnéd Te is átérezni milyen hatalmas szabadságot tud adni egy stabil anyagi hátter? Félsz hogy átvernek vagy tudás hiányában el sem mered kezdeni befektetni a pénzed? Vagy bővebb, rendezett pénzügyi tudásra vágysz, ami könnyen érthető és beavat a háttérbe is? 

Örülök ha eljutottál idáig, hiszen ez az első lépés. Teljesen rendben van amit érzel, én is voltam ebben a helyzetben!

Miben tud segíteni Neked ez a tréning?

Teremtsd meg a saját pénzügyi világodat

A tréning célja, egy olyan pénzügyi séma átadása, amivel saját magad tudod megtervezni a pénzügyi világod, ne mások mondják meg neked, hogy mit csinálj! Ismerd az alapokat, ne kövess el nagy hibákat, tudd mihez hogyan kell hozzáállni, képes legyél anyagi biztonságot kialakítani és el tudd kezdeni profi módon befektetni a pénzed. Mindezt ÉRTHETŐEN, konyhanyelven. Akkor is ha nem jártál pénzügyi iskolába!

Ha ezen a tréningen részt vett volna a 10 évvel ezelőtti énem, akkor ma ott tartanék, ahol 10 év múlva fogok…

1. Rész: Anyagi biztonság

Személyes pénzügyek; a magyar helyzet; a tervezés fontossága; hogyan kell megtakarítani?; tervezési sémák; költekezési napló készítése; biztonsági tartalék; lakás bérlése vagy vásárlása?; nagyobb állandó kiadások; biztosítások és a nyugdíjkérdés; pénzügyi szokások kialakítása; két különböző család életének a bemutatása.

2. Rész: Anyagi függetlenség

Nélkülözhetetlen alapfogalmak megismerése; megmutatom milyen eszköznek mi az előnye és a hátránya; kapsz egy kész pénzügyi rendszert; a rendszerrel könnyedén rendbe teheted a pénzügyeidet; megtanulnod megvédeni a megtakarításodat; időtálló pénzügyi eszközöket adok a kezedbe; szó esik a gyorsan változó állami programokról; megmutatom miért nem érdemes elcsábulni az állami támogatásért cserébe; megismered a láncmentes befektetési fogalmát; mi a tőzsde és hogyan alakulnak az árfolyamok?; tévhitel a válságokkal, hitelekkel és ciklusokkal kapcsolatban; hogyan működnek a bankok, az infláció, a kötvények, állampapírok, részvények; mi az a money menedzsment és hogyan fordíthatod előnnyé; befektetési alapok és a diverzifikáció fontossága; miért ne hallgass vakon szakértőkre?; hogyan válasszak pénzintézetet?; mi az a Forex?; hogyan kezeld a pénzed válsághelyzetben?

Elmenni egy független pénzügyi tanácsadóhoz 30-40 ezer forintért, hogy kicsit rendberakja a pénzügyi életed, rövidtávon szerintem is megéri. Hosszútávon mégis akkor jársz a legjobban, ha megtanulod saját magas meghozni a megfelelő döntéseket.

Ahelyett, hogy halat adok a kezedbe (mint teszi azt egy pénzügyi tanácsadó), én megtanítalak téged halászni. 

Ahelyett, hogy képet adnék neked (mint teszi azt egy pénzügyi tanácsadó), én kamerát teszek a kezedbe, amivel filmet készíthetsz és te döntöd el, hogy mi legyen a vége…

Ez eddig csak egy átlagon felüli, de nem egy fantasztikus ajánlat…

A tréning anyaga tényleg óriási, rengeteg ismeret és tudásanyag egyszerűen elmagyarázva. Meg se próbáld egy hétvége alatt átrágni magad rajta. 

Inkább járd végig az utat, én pedig fogom majd a kezed (inkább járjuk együtt végig az utat!). Kapsz majd egy email címet, ahol kérdezhetsz és legjobb tudásom szerint válaszolni fogok, lehetőséged lesz velem beszélni, hogy együtt megtaláljuk a megoldást.

Lehetetlen minden élethelyzetet előre leírni, ezért tagja lehetsz egy zárt Facebook  közösségnek, ami remélhetőleg egy szuper felületté növi ki magát, ahol nem lesz ciki kérdezni, ahol nincsen rossz kérdés és segítjük egymást, ki tippekkel, ki válaszokkal.

És még mindig nincs vége! Egy ilyen gyorsan változó világban mit érünk holnap a mai tudásunkkkal? Ahogy telik az idő, készítek majd frissítést aktuális tartalommal.

Mennyibe kerül nekem az online tréning?

A teljes online tréning 100 000 forintba kerül

Én mindig meg szoktam nézni, hogy valójában mi az az érték amit kapok, ezt ajánlom Neked is. Ha elsőre soknak is tűnik, fontold meg hogy ezidáig mennyibe került számodra a pénzügyi tudatlanság? Mennyit buktál azon, hogy drága biztosításokba ültél bele, magas költséget fizettél egy életen át, rábíztad minden pénzügyedet egy Marcsikára.

Ezzel szemben az online tréningen Te még kérdezhetsz is, segítséget kapsz a megvalósításhoz, működő rendszert adok számodra.

Hadd meséljek el még valamit, ez konkrétan így van ahogy olvasod: Ha jól emlékszem 2011-ben megvettem egy DVD pakkot, amin egy napi tréning anyaga volt videón a fundamentális elemzésről. Ez 40 000 forintba került még akkor. Azzal, amit ezáltal tanultam a következő fél évben 200 000 forintot kerestem. Drága volt a DVD? Akkor még úgy éreztem igen, drága. Megérte? ABSZOLÚT megérte, és a tudást a jövőben is alkalmazhatom. Egyébként ezt a tudást is beépítettem a tréning anyagába.

Csatlakozz az online tréninghez!

Hiszem, hogyha ketten összedolgozunk, akkor abból elképesztően sikeres együttműködést tudunk összehozni. Ez pedig egyenes irányba mutat az anyagi függetlenségedhez…