Ahogy azt már sokan tudjátok véget ért az első Pénzügyi Fitnesz nyereményjáték. Mivel tavasz van, gondoltam azzal fogok kedveskedni azoknak akik apró bizalmat szavaznak rám, hogy virághagymát ajánlok fel nekik Hollandiából.

amarillisz pénzügyi fitnesz

Mivel még elég ismeretlen az oldal, ezért aki feliratkozott nagy eséllyel indult neki a sorsolásnak.

Hogyan sorsoltam?

Összeállítottam egy listát a 29 feliratkozóból Excelben és megkértem a programot, hogy mondjon nekem két random számot 0 és 30 között.

A nyertesek

László és Gábor, gratulálok! 🙂

Mi fog történni ezután?

Felveszem velük a kapcsolatot és küldöm nekik az ajándékot amint lehet. Akik most nem nyertek virághagymát ne csüggedjenek, egy fejlődő közösség tagjai lettek, ez a valódi kincs!
Aztán dolgozom tovább és még nem tudom mikor lesz újabb nyereményjáték. Alapvetően nem szeretném, hogy azért iratkozzatok fel, mert nyerhettek, de megfordítom a dolgot és azt megígérhetem, hogy akik követnek és bíznak bennem számíthatnak az én segítségemre is, viszonzásomra is. 🙂

Ha tetszett ez a cikk, kérlek támogasd a munkámat annyival, hogy követed a Facebook oldalam, feliratkozol a Youtube csatornámra vagy a hírlevelemre itt.


Katt ide és nézd meg ezt a cikket videós formában is!Kérdezz bármit a Telegram app-on keresztül!Csatlakozz a Facebook oldalhoz, hogy ne maradj le semmirol!