Tartom magam ahhoz, hogy a legjobb pénzügyi tanács olyan, amit nem szeretsz hallani!

De először egy kis technikai infó: A Captrader látja mennyi új ügyfél regisztrál náluk általam, ezért felajánlották, hogy legyek a hivatalos partnerük. Ezt tisztelettel megköszöntem, de nem fogadtam el, hiszen független szeretnék maradni. Egyúttal próbálom velük megbeszélni, hogy amennyiben a rendszerük engedi, a jutalom amit tőlük kapok általatok, azt egyből utalják vissza nektek. Nem tudom, hogy lehetséges-e, ha igen, azt megosztom a Facebook oldalon.

De vissza a mondanivalómhoz. Ha szeretnéd megnézheted videós formában is:

I

Ez a téma foglalkoztatott az elmúlt hónapokban, mert azt látom, hogy sokan nem fektetnek elegendő energiát a részvények, brókerek, stratégia kiválasztásába. Túlzottan a pénzügyi bloggerekre, vloggerekre hagyatkoznak.

Természetesen az én nézőközönségem okosabb, ez nem vonatkozik mindenkire. Tehát ezzel a a probléma, hogy ha nyugodt időkben nem fektetsz be energiát a befektetési kérdések tisztázására, akkor pánikhelyzetben hogyan fogsz viselkedni???

Merthogy pánikhelyzet az jönni fog, nem tudom mikor, de lesz. És akkor majd levelet írsz nekünk tanácsot kérve, amire pánikhelyzetben mi sem tudunk válaszolni, és ha mégis, honnan tudnánk mi, hogy neked mi a megfelelő lépés? Nagyjából annyi megtérülésed lesz a befektetésből, amennyi munkát hajlandó vagy te is beletenni!

És nem arról van szó, hogy nem szeretnék segíteni! De mi az a szint, amikor már a segítség káros? Mikor kell elengednie egy apának a fia kezét és már nem támogatni? Kérlek mondd el mit gondolsz erről? Én ezt el tudom mondani, és remélem megérted. Hamarosan egy másik aspektusáról is beszélek.

Remélem átgondolod ezt és továbbra is azon leszek, hogy segítsek, viszont a dolgot magadra szabni már neked kell.

i

Sokat jelentene nekem, ha feliratkoznál a hírlevelemre és ha nem szeretnél semmiről sem lemaradni, akkor kövesd a Facebook oldalam vagy a Youtube csatornám! A Klubot, benne sok számodra hasznos értékkel, itt találod!

m

m

Kérdezz bármit a Telegram app-on keresztül!Csatlakozz a Facebook oldalhoz, hogy ne maradj le semmirol!