Ebben a cikkben/videóban arról van szó, hogy nekem nem kell szeretnem egy bizonyos projektet, de ha látom mennyien érdeklődtök iránta, akkor érdemes vele foglalkoznom. Épp pár napja is küldött valaki egy portfóliót személyes konzultációra és neki is volt ilyen kripto eszköze. Ezért, ha én azzal tudok segíteni, hogy a kérdéseimre nyilvánosan választ kapunk, akkor annak örülök. Legalább kapunk választ, mert erre sem hajlandó mindenki és persze a válaszokat mindenki saját szája íze szerint értelmezi.

De ezen túlmenően volt egy részlet a 116-os videóban, ami felkeltette az én érdeklődésemet is és felelősséget érzek azért, hogy jobban megértsétek. Ezért megkértem Csabai Csabát, a variance blog szerzőjét, hogy magyarázza el nekünk. Ő 100x többet tud a blokklánc technológiáról és szakmailag senki nem kérdőjelezi meg.

Mi az, hogy nem publikus blokklánc, egyszereplős blokklánc, vagy ez a számomra marketing jelző enterprice blockchain fogalom?

Itt találod ezt videós formában:

Ha nem szeretnél lemaradni a hasznos újdonságokról, akkor klikkelj ide és iratkozz fel a Youtube csatornámra!

I

I

Ezért aztán, ha ez valakinek megfelel, akkor cselekedjen aszerint. Ki vagyok én, hogy pálcát törjek felette. Erről szól a függetlenség, majd a piac eldönti szükség van-e erre.

Drukkolok-e azért, hogy az a projekt továbbra is működjön? Igen, hiszen ez a felnőtt hozzáállás. Ha ők továbbra is működnek, akkor a piacon jelen lesz még egy szereplő, tehát még nagyobb lesz a verseny értünk, felhasználókért. Ez nekünk jó és majd a piac eldönti mennyire lesz életképes. Ez a dolgok rendes menete és hozzájárulhat ahhoz is, hogy például a nagy bankok jobban fejlesszenek.

Csaba egyébként a videóban elmond még néhány érdekességet és csapdákat, amiket a piacon lát. Vigyázzatok magatokra!

I

Nos, azt hiszem már elég hosszúra sikeredett ez a cikk, de remélem hasznos volt számodra! Ha így van, kérlek támogasd a munkámat annyival, hogy megosztod másokkal is, követed a Facebook oldalam, feliratkozol a Youtube csatornámra vagy a hírlevelemre itt.


Katt ide és nézd meg ezt a cikket videós formában is!Kérdezz bármit a Telegram app-on keresztül!Csatlakozz a Facebook oldalhoz, hogy ne maradj le semmirol!