Ezennel elkezdem játékos formában megmutatni az igazságot, leleplezni a hazugságokat, bemutatni a valóságot. Az első ilyen videó a lottózásról szól. Milyen lenne, ha a lottó reklámja az igazat mondaná?

.

Nézd meg a videót:

Ha nem szeretnél lemaradni a hasznos újdonságokról, akkor kattints ide és iratkozz fel a Youtube csatornámra!

.

Rövid összefoglaló

Ő lottózott és elérte élete álmait. Aki nem játszik, az nem is nyer! Milliárdos nyeremény! Ez a valaki te is lehetnél! Legalábbis szeretnénk, ha ezt így is gondolnád! Ha úgy éreznéd minden problémád megoldódik, csak egy ártatlan kis lottószelvényt kell venned! Nos, esélyed az nincs rá! A valóságban 5000-szer akkora esélyed van, hogy beléd csak egy villám, 3 millió évig kellene játszanod, hogy nyerj, vagy 220000-szer nagyobb esélyed van arra, hogy lelőnek az utcán.

Állandó számaid vannak és nem mered abbahagyni a lottózást, nehogy utána húzzák ki őket? Remek! Bár nem fogják, mert az esélyed 44 millió az egyhez. De tegyük fel, hogy nyersz, csak a vita kedvéért. A nyertesek többsége egyáltalán nem boldogabb, mint előtte, harmaduk csődbe is jut néhány éven belül, titkolniuk kell a nyereményt az ismerőseik előtt és veszélyben érzik magukat. Ezt megígérhetjük!

Csak annyi a dolgod, hogy egy jelentéktelen összegért szelvényt veszel. Persze ez csak jelentéktelennek tűnik, de ne gondolj arra, hogy ez 20 év alatt mennyibe kerül neked és mit vehetnél az árán, ha azt a pénzt akár csak állampapírba fektetnéd. Gondosan teszteljük a reklámokat, hogy a szegényebb réteg, az alsó és középosztálybeliekre hasson, akiknek szinte nincs más esélye, hogy kitörjenek a mókuskerékből és a szegényebb környékeket jobban igyekszünk lefedni lottózókkal, hogy könnyen elérhető legyen számodra a játék. Így aztán egy család akár a jövedelmének 5-10%-át lottózásra költheti, ezzel garantálva hogy továbbra is szegények maradjanak!

Az is a segítségünkre van, hogy az igazságot nem szereted bevallani magadnak, torzul a látásmódod és csak a szerinted boldogsággal járó nyeremény lebeg a szemed előtt.

A kaszinóban nagyságrendekkel nagyon esélyed van, a pókerben ügyes is lehetsz, de itt ez nem számít, így biztosak lehetünk benne, hogy elvesszük a pénzed. Mindez legalább annyira függőséget okozhat, mint az előbb felsoroltak, ennek ellenére csak azért engedélyezik mégis, mert az állam a legnagyobb haszonélvezője!

Az ember úgyis elkölt mindenféle apróságokra és kacatokra egy csomó pénzt, ha a részvénypiac szerinted a kaszinóval egyenlő, akkor inkább add nekünk a pénzed, mi játékélményt, egy elérhetetlen álmot adunk cserébe! Ezeket meg is mutatjuk szép pálmafák és mosolygós modellek segítségével, hogy jobban bele tudd magad élni.

A pénzed akár az ablakon is kidobhatnád, de inkább menj és vegyél belőle egy lottószelvényt, az eredmény pontosan ugyan az lesz számodra, mi viszont hozzájutunk!

Most pedig vedd elő a nemzeti öntudatod, legyél hazafi és vegyél lottót!

🙂

.

Remélem hasznos volt számodra ez a cikk! Ha így van, kérlek támogasd a munkámat annyival, hogy megosztod másokkal is, követed a Facebook oldalam, feliratkozol a Youtube csatornámra vagy a hírlevelemre itt.


Katt ide és nézd meg ezt a cikket videós formában is!Kérdezz bármit a Telegram app-on keresztül!Csatlakozz a Facebook oldalhoz, hogy ne maradj le semmirol!