Sziasztok! A bróker összehasonlítós cikket és videót majd 2019 tavaszán frissítem és bővítem, de most érkezett egy rossz hír, amit legalább itt szerettem volna megosztani veletek frissítésként.

Sajnos a Lynx is bevezeti az inactivity fee-t, ami havi 5 euró lesz 2018 októberétől. Ők ezt platform díjnak hívják és a szuper platformjukkal, tartalommal és oktatásukkal magyarázzák. Hasonlóan az IB-hez 100 ezer euró feletti számlák után nem kell fizetni, valamint a kereskedési költséged levonódik ebből a díjból, tehát ha mondjuk legalább havonta veszel valamit, jó eséllyel nem, vagy alig kell ezt fizetned. Egyúttal egyes költségeiket viszont csökkentik.

Ez nem a világ vége, de mint már említettem, személy szerint nagyon nem szeretem ezt a fajta díjat. Talán sok embert sem érint, mégis fontosnak tartottam írni róla.

Szerinted melyik a legjobb bróker és miért, te melyiket használod? Oszd meg velünk!

Ha tetszett ez a cikk, kérlek oszd meg másokkal is! Sokat jelentene nekem, ha feliratkoznál a hírlevelemre és ha nem szeretnél semmiről sem lemaradni, akkor kövesd a Facebook oldalam vagy a Youtube csatornám!


Kérdezz bármit a Telegram app-on keresztül!Csatlakozz a Facebook oldalhoz, hogy ne maradj le semmirol!