A tegnapi augusztusi hírösszefoglaló óta rögtön történt két fontos dolog, amit meg szeretnék osztani veletek. Megjelent a Youtube Premium és Venezuelában aranyat kínálnak. Na jó, ez utóbbi csak érdekesség.

 

Youtube Premium

Arról volt szó a legutóbbi hírcsokorban, hogy hamarosan fizetned kell, ha reklámmentes Youtube-ot szeretnél magadnak. Nos, ma megjelent nálam a dolog, lehet hogy Magyarországon még nem, de gondoltam érdekes lenne látnod mégis milyen árazásban gondolkodnak. Havonta 12 euróba, 3700-4000 Ft-ba kerülne, a családi csomag pedig 18 euró. Ebbe bele tartozik a Youtube Music és a fizetős tartalmak egy része is. Tessék:

Youtube premium 1 pénzügyi fitnesz

Youtube premium 2 pénzügyi fitnesz

Youtube premium 3 pénzügyi fitnesz

 

 

Venezuelai arany

Maduro elnök azt szeretné elérni, hogy a lakosság aranyba fektessen. Ezért arra kérte a jegybankot készítsenek 2.5 g-os aranylapkákat, amit átszámolva nagyjából 64 euróért lehet megvenni, ez az arany átlagára alatt van. Szerintem ez érdekes, hogy ehhez folyamodik, nem igazán értem. Valaki más?

Az arany biztonságos befektetés. Az arany mindig arany marad. Az idő tovább halad, de az arany itt lesz.

 

Ha tetszett ez a cikk, kérlek oszd meg másokkal is! Sokat jelentene nekem, ha feliratkoznál a hírlevelemre és ha nem szeretnél semmiről sem lemaradni, akkor kövesd a Facebook oldalam vagy a Youtube csatornám!


Katt ide és nézd meg ezt a cikket videós formában is!Kérdezz bármit a Telegram app-on keresztül!Csatlakozz a Facebook oldalhoz, hogy ne maradj le semmirol!